...............

 

Startside

Skildpadde i whisky

En opskrift fra Arne Møller

Jeg har modtaget denne opskrift fra Arne Møller

Jeg har med interesse læst din hjemmeside, og den lider af én alvorlig mangel: Tilberedning af skildpadder! Må jeg derfor byde ind med en human og delikat opskrift:

Man tager 1 styk skildpadde af arten Toms og piller forsigtigt staniolen af. Nænsomt lægger man kræet i et Irish Whisky glas, Tilsætter ca. 4 cl. god irsk whisky.

 

Jameson kan anbefales. Herefter skoldes dyret med friskbrygget kaffe, for eksempel Café Noir, der røres grundigt rundt, således, at det gule maveindhold blødes op og smeltes ud i kaffen. Endelig monteres der med let pisket flødeskum.

HUSK: Der må ikke tilsættes sukker, og man må ikke røre rundt, efter at fløden er er lagt i glasset!

Mvh Arne

Startside